Välkommen på medlemsmöte 25 juni om ”Offentlig upphandling och Corona”

Upphandlingsrättsliga föreningen bjuder härmed in till medlemsmöte.

Då restriktionerna pga rådande pandemi förhindrat våra vanliga medlemsmöten i år, ser vi fram emot att istället anordna detta digitalt via Zoom.

Vi välkomnar Anders Asplund, chefsjurist på Upphandlingsmyndigheten som kommer att prata om offentlig upphandling under Corona-krisen. Föreläsningen kommer bl.a att handla om  möjligheterna att direktupphandla pga synnerlig brådska resp. ändra i befintliga kontrakt eller ramavtal med hänvisning till oförutsedda omständigheter.

Tid: torsdag den 25 juni kl. 12.00-13.00
Plats: Länk via Zoom
Osa: Senast onsdag den 24 juni till info@uhrf.se.
Länk till föredraget skickas ut till anmälda deltagare dagen innan.

Föredraget är kostnadsfritt.

Vi ber er även att redan nu reservera torsdagen 10 september ca 17.00-19.30 för föreningens årsmöte samt föredrag av Årets inköpare 2019 Koncerninköpschefen i Borås Iqbal Musaji som håller föredrag om ”Så här jobbar vi med offentliga inköp i Borås”. Separat inbjudan kommer i augusti då vi även vet mer om då rådande restriktioner men förhoppningen är att hålla detta på plats i Göteborg.

Välkommen!