Inbjudan till deltagande online på Nordic Public Procurement Forum i Köpenhamn 23 och 24 november

Upphandlingsrättsliga föreningen är glada över att tillsammans med Nordic Public Procurement Forum i Köpenhamn kunna erbjuda våra medlemmar att delta online på denna konferens till ett mycket förmånligt pris.
Föreningen har länge önskat kunna erbjuda en föreläsning med Sue Arrowsmith så passa gärna på att utbilda er organisation under en eller båda dessa dagar.

Sue Arrowsmith är Europas ledande professor och författare i EU:s upphandlingsrätt. Sedan många år är hon huvudtalare på Nordens mest internationella konferens i upphandlingsrätt, Nordic Public Procurement Forum i Köpenhamn.
Medlemmarna i Upphandlingsrättsliga föreningen erbjuds nu att delta i Sue Arrowsmith-dagen online till ett kostnadseffektivt specialpris.
Programmet finns på https://nohrcon.com/product/nordic-public-procurement-forum-day-2-2023/ .

Dagen efter Sue Arrowsmith-dagen anordnas den Svenska dagen på Nordic Public Procurement Forum.
Huvudtalare är f d justitierådet vid Högsta förvaltningsdomstolen Helena Rosén Andersson som under flera år var ordförande i Upphandlingsrättsliga föreningen.
Programmet finns på https://nohrcon.se/produkt/nordic-public-procurement-forum-2023-svenska-dagen/digitalt-2023-11-24/

Tid: Torsdagen den 23 respektive fredagen den 24 november

Plats: Online per Teams (länk mejlas ut dagen innan)

Deltagaravgift: 3 500 kr exkl moms per dag och deltagande företag/organisation – flera kollegor får delta utan extra kostnad (ord. pris 899 euro per deltagare)


Osa: Senast tisdagen den 21 november per mejl till Martynas på mk@nohrcon.com. OBS att anmälan är bindande, deltagaravgiften faktureras i efterhand.
Dvs anmälan sker inte till Upphandlingsrättsliga föreningen.

Uppdaterad länk till den svenska dagen (en separat hemsida för att kunna anmäla sig till vårt rabatterade pris på 3 500 kr, som inte går att nås från konferensens huvudhemsida på engelska, vill man bara anmäla sig till svenska dagen går det bra via den nya hemsidan, men vill man anmäla sig även till Sue Arrowsmith-dagen till den rabatterade priset på 3 500 kr on-line så måste man fortfarande anmäla sig per mejl).

Har ni några enklare frågor kring arrangemanget så hör av er till info@uhrf.se annars hänvisar vi till Nohrcons hemsida.